MENUKORT

AFTEN

Alle a la carte retter vejer 250-300 gram, og vi anbefaler derfor, at man bestiller min. 2 retter pr. person.
Bestiller man et af Middelfarts ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrsfade, eller er det en af de store saftige bøffer
i modningsskabet, der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.
MAST ANBEFALER skal bestilles til min. 2 personer.

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, Sprødt kyllingeskind, Stegt løgblinis, Creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Friteret m/purløgsmayonnaise

28,- pr. stk

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer

Østers au naturel

Dildkogte krabbeklør

Dampede blåmuslinger

Røde flodkrebs

Søkogte skalrejer

1/2 kogt hummer

Tilvalg: 15 g. WhIte Sturgeon Kaviar

500,- pr. person

STEAK

Oksehøjreb modnet i minimum 30 dage. Alle udskæringer serveres med ANKER fritter, årstidens grønt & sauce bearnaise

Ribeye 300 gr. 300,- pr. person

Côte de Boeuf 700 gr. (2 personer) 350,- pr. person (uden ben)

Chateaubriand 500 gr. (2 personer) 350,- pr. person

MAST ANBEFALER

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster. (min. 2 personer)

3 retter – 333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 retter – 444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

Den perfekte aften Snacks & velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu kaffe & avec
798,- pr. person

100 kr. A la carte

Moules Frites

Havfriske blåmuslinger, sprøde ANKER fritter, aioli & dild

Stenbiderrogn

Lun blinis m. stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg og dild

Kammuslinger a la nage

Stegte kammuslinger m. sauce nage & spæde urter

Oksehale terrine

Trøffelmayo, syltede løg og sennepsfrø

200 kr. A la carte

ANKER Tatar (rørt ved bordet)

Sort peber, mayonnaise, rå æggeblomme, & spæde salater

Tilvalg: ANKER fritter 35,-

Kutter Fangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkens fantasi

– spørg venligst betjeningen

Foie Gras terrine

Æblekompot, spæde salater, ristede hasselnødder & andekråser

Fiskesuppe

Legeret fiskesuppe m. syv slags fisk, skaldyr & dild

300 kr. A la carte

Meunierestegt pighvar

Ristet selleri, brunet smør, hasselnødder & persille

Hummer

1/2 Dildkogt hummer m. salat, ANKER fritter & aioli

Flamberet Peberbøf

Oksemørbrad flamberes ved bordet, petit kartofler, sæsongrønt & peber sauce

Tournedos Rossini

Oksemørbrad, stegt Foie Gras, frisk sort trøffel, ristet toast, petit kartofler, sæson grønt & trøffel sauce

OST

Ostetallerken

3 slags smagfulde oste m. surt, sødt & sprødt

145,-

DESSERT

Crepe Suzette

Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamel sauce, mandler & appelsin

110,-

Lun brombærtærte

Med vaniljeis & syltede brombær

90,-

Choux au Craquelin

Lille, knasende vandbakkelse m. chokoladecreme, is & bærkompot

90,-

Crème brulée

Vaniljecreme, brændt karamel, hindbærsorbet & nøddekrokant

80,-

French Coffee

Cointreau, kaffe, fløde, brun farin

80,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30