MENUKORT

AFTEN

MAST ANBEFALER

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster. (min. 2 personer)

3 retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 retter
444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

Den perfekte aften
Snacks & velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe & avec
798,- pr. person

ØSTERS

M. citron & salt
M. tyttebærvinsvinaigrette & skalotteløg
M. ”Gin tonic” dressing

29,- pr. stk

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

500,- pr. person

Cocktailmiddag

Tilbuddet gælder kun torsdag

2 retter & 2 cocktails efter køkkenets fantasi

Spørg din tjener for mere information.

398,-

A la carte

17.00 – 21.30

Vi anbefaler, at man bestiller min. to a la carte retter pr. person.

150 kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger,
sprøde MAST fritter, aioli & dild

Laks
Koldrøget laks med grillet agurk, spæde salater
og sauce på kærnemælk & citron puré

Kammuslinger
Stegte kammuslinger m. spæde urter,
Vadouvan karry & muslingesauce

Kalvebrisler
Stegte kalvebrisler m. karamelliserede beder
& rødbedesauce

200 kr.

MAST Tatar
Rørt tatar af oksekød m. sort peber, mayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: MAST fritter 35,-

Kutter Fangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt
efter kokkens fantasi
– spørg venligst betjeningen

Unghanebryst
Unghanebryst m. timian, svøbt kyllingeskind,
efterårskål, krustader & grøntsagsfrikassé

Lammeskank
Braiseret lammeskank m. grov kartoffelmos,
citronskal, årstidens grøntsager & portvinssauce

300 kr.

Bouillabaisse
Blæksprutte, laks, jomfruhummer, blåmusling,
hvidfisk, rejer & kammusling

Hummer
1/2 Dildkogt hummer m. salat,
MAST fritter & aioli

Flamberet Peberbøf
Oksemørbrad flamberes ved bordet,
petit kartofler, sæsongrønt & pebersauce

Ribeye 300 gr.
MAST fritter, årstidens grønt
& sauce bearnaise

DESSERT

Ostetallerken
3 slags smagfulde franske oste m. surt, sødt & sprødt
145,-

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler & appelsin
110,-

Kakao Mille Feuille
¨De 1000 lag¨ m. hvid chokolademousse, karamelliseret honning & havtorn
95,-

Lun æbletærte
m. hasselnøddeis & chokolademousse
90,-

Baked Alaska
Marengs indbagt islagkage m. mørk brownie bund
110,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 22.00

KL. 10 – 22.00

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30

LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30