MENUKORT

BRASSERIE

11.00 – 16.00

KAVIAR

15 g. White Sturgeon Kaviar, stegt løgblinis, creme fraiche

300,-

ØSTERS

M. citron & salt

M. rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Friteret m. purløgsmayonnaise

29,- pr. stk.

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer

Østers au naturel

Dildkogte krabbeklør

Dampede blåmuslinger

Røde flodkrebs

Søkogte skalrejer

1/2 kogt hummer

500,- pr. person

STEAKS

Ribeye 300 gr.

Serveres m. MAST fritter, årstidens grøntsager og sauce Bearnaise

300,- pr. person

MAST ANBEFALER

2 retter 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (min. 2 personer)

150,-

Moules Frites

Havfriske blåmuslinger, sprøde MAST fritter, aioli & dild

Salat Nicoise

Lynstegt tun, pocheret æg, ansjoser, bønner, syltede rødløg & vinaigrette

Fiskefrikadeller

3 stk. fiskefrikadeller m. rejer, spæk forårsløg og dild. Serveres m. salat & sauce tatar

Steak sandwich

Ristet toast m. oksemørbrad, trøffel mayonnaise, løg lyonnaise, cornichons, spæd salat & fritterede løgringe

Tilvalg: Stegt Foie Gras 50,- MAST fritter & aioli 35,-

Stjerneskud

Stegt rødspættefilet & rødspætte soufflé. Serveres m. rejer, flodkrebs, aspargesflager, rogn, dild & hummermayonnaise

Tilvalg: Jomfruhummer 50,- Kaviar 100,-

200,-

Frokostplanke

Tun tartar, dild mayonnaise, syltede æbler & dild
Stenbiderrogn m. saltede agurker & creme fraiche
Fritteret hvidfisk m. sauce tartare
Oksehale terrine m. trøffel mayonnaise & syltede løg
2 oste m. syltede nødder & kiks

Kutterfangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi
– spørg venligst betjeningen

Fish & Chips

Variation af hvidfisk, blæksprutter & kæmpe rejer i sprød orlydej m. MAST fritter, aioli & sauce tartar

MAST Tatar (rørt ved bordet)

Sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater

Tilvalg: MAST fritter 35,-

250,-

Hummer

1/2 Dildkogt hummer m. salat og aioli

Tilvalg: MAST fritter 35,-

Okse Ribeye

300gr. Ribeye m. MAST fritter & sauce Bearnaise

Tilvalg: Spæde salater 35,- Årstidens grønt 35,-

DESSERT

Oste Tallerken

3 slags smagfulde oste m. surt, sødt & sprødt

145,-

Crepe Suzette

Flamberede pandekager m. vanilje is, karamel sauce, mandler & appelsin

110,-

Lun brombærtærte

m. vanilje is & syltede brombær

90,-

Choux au Craquelin

Lille, knasende vandbakkelse m. chokoladecreme, is & bærkompot

90,-

Crème brulée

Vanilje creme, brændt karamel, hindbærsorbet & nøddekrokant

80,-

French Coffee

Cointreau, kaffe, fløde & brun farin

80,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30