MENUKORT

FROKOST BRASSERIE

11.00 – 16.00

MAST ANBEFALER

2 retter 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (min. 2 personer).

ØSTERS

M. citron & urt
M. tyttebærvinsvinaigrette & skalotteløg
M. ”Gin tonic” dressing

29,- pr. stk.

SKALDYRSFAD

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

500,- pr. person

150,-

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde MAST fritter, aioli & dild

Unghane
salat Unghanebryst m. hjertesalat, fransk Gouda,
surdejscroutoner, æble, syltede bøgehatte & dressing

Fiskefrikadeller
3 stk. grovhakkede fiskefrikadeller m. rejer,
forårsløg og dild. Serveres m. salat, tartarsauce & aioli

Mini burger
Langtidsbraiseret oksespidsbryst,
røget paprika, trøffelmayonnaise, løg lyonnaise,
syltede rødløg & spæde salater

Stjerneskud
Stegt rødspættefilet og rødspætte soufflé
Serveres m. rejer, flodkrebs, rogn,
dild & hummermayo
Tilvalg: Jomfruhummer 50,-

200,-

Frokost Planken
Tun tatar, dild mayonnaise, syltede æbler & dild
Skaldyrsuppe m. håndpillede rejer
Sprød hvidfisk m. spæde salater & rygeostcreme
Kyllingeterrine m. Trøffelmayonnaise
2 stk. oste, syltede nødder & MAST kiks

Fish & Chips
Variation af sprød hvidfisk, blæksprutter
og kæmpe rejer i orlydej, MAST fritter,
aioli & tartar sauce

Kutterfangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi
– spørg venligst betjeningen

MAST Tartar
Rørt tatar af oksemørbrad m. sort pebermayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: MAST fritter 35,-

250,-

Hummer
1/2 Dildkogt hummer m. salat & aioli
Tilvalg: MAST fritter 35,-

Okse Ribeye
300gr. Ribeye m. MAST fritter & sauce Bearnaise
Tilvalg: Spæde salater 35,- Årstidens grønt 35,-

DESSERT

Oste Tallerken
3 slags smagfulde franske oste
m. surt, sødt & sprødt
145,-

Crepe Suzette
2 stk flamberede pandekager, vanilje is,
karamel sauce, mandler & appelsin
110,-

Kakao Mille Feuille
¨De 1000 lag¨ m. hvid chokolademousse,
karamelliseret honning & havtorn
95,-

Lun æbletærte
m. hasselnøddeis & chokolademousse
90,-

Baked Alaska
Marengs indbagt islagkage m. mørk browine bund
110,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 22.00

KL. 10 – 22.00

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30

LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30