BRUNCH

Omgivelserne i og omkring MAST er en skøn oase midt i byen.
Her kan I holde brunch i ro og mag, med udsigt over lystbådehavnen og de smukke lillebæltsbroer. Lokalerne kan rumme fra 20 til 180 personer.
Vi ser frem til at skabe en festlig dag for både jer og jeres gæster.

DEN GODE BRUNCH – ALT INKLUSIV

• Velkomstdrinks
• 8-retters brunch-menu
• Kaffe/the/vand/juice ad libitum i 4 timer.
Herefter tillæg pr. person pr. time: 39,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale og opdækning 359,-

LUKSUS BRUNCH – ALT INKLUSIV

• Velkomstdrinks
• 10-retters brunch-menu
• Kaffe/the/vand/juice ad libitum i 4 timer. Herefter tillæg pr. person pr. time: 39,-
• Gå hjem-menu

Pris pr. kuvert inkl. lokale og opdækning 699,-

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT
I vores lyse restaurant kan du invitere op til 180 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over lystbådehavnen og Lillebælt. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER
På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

KOM OG MØD OS
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT
Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20 %, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300 kr. i leveringsomkostninger samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

8-retter 10-retter
Brunch 229,- 269,-
Velkomstdrink 59,- 59,-
Menu tilvalg 29,- 29,-
Kaffe / the / juice / vand
4 timer
79,- 79,-
Øl / sodavand
4 timer
269,- 269,-
Cognac / likør 59,- 59,-
Gå-hjem-menu 99,- 59,-

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten.

Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 22.00

KL. 10 – 22.00

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30

LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30