BRUNCH

Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.

HAVETS SPISEKAMMER
KRABBESALAT m/avokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayonnaise & dild
GIN-MARINERET LAKS m/hollandaise creme & tangchips
TOMATREJER m/salat, variation af tomater & hytteost på ristet brød
GRATINEREDE REJER m/hvidløg, emmentaler, hummermayonnaise & sprøde flager
DAGENS FANGST stegt på ben m/urter & grønolie
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER m/aioli & urter

DET GRØNNE HJØRNE
ROSMARIN MARINERET HJERTESALAT m/fennikel, syltede tomater & kerner
TÆRTE m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning
GLACEREDE RODFRUGTER m/ristede frø & grønolie
FRANSK KARTOFFELOMELET m/tomater & krydderurter
POMMES FRITES m/aioli, hakket timian & estragon
POMMES RISSOLES m/rosmarin olie & havsalt

KØD, KØD & FUGL
FARSERET UNGHANE m/svampefars, løvstik & stegte beder
LANGTIDSSTEGT LANDGRIS m/brændte løgskaller
ROSASTEGT KALVECULOTTE m/grillet endivie salat & rosmarinolie
BRAISERET LAMMEBOV PÅ BEN m/stegte hvidløg & rodfrugter
SUIS VIDE TILBEREDT OKSEMØRBRAD m/ristede svampe
SPRØD FRITTERET OKSE m/trøffelmayonnaise & soya-sesamolie

DEN SØDE TAND
3 FRANSKE OSTE m/syltede nødder, kompot og sprøde flager
CRÈME BRÛLÉE m/vaniljecreme med brændt sprødt karamellåg & bær
BÆRTÆRTE m/creme fraiche & syltede skovbær
CHOUX AU CRAQUELIN m/chokoladecreme & bærkompot
GATEAU MARCEL m/blåbær, frysetørret hindbær & friske urter

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30