Selskabslokaler med udsigt
I vores lyse restaurant kan du afholde arrangementer, som fx konfirmationer, bryllupper eller andre af livets store fester. Der kan inviteres op til 150 gæster (vi har 120 pladser indenfor og plads til godt 150 personer ude). Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Lillebæltsbroerne i Middelfart. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. MAST tilbyder også møder og konferencer faciliteter.
Mad der smager
På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.
Fleksible selskabspakker
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.
Lad os mødes
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.
Ring på +45 78 70 25 25 eller send en e-mail på info@restaurantmast.dk
FESTMENU
Snacks
Fransk inspireret snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker.
Sammensæt selv din festmenu: 3, 4 eller 5 retter
Forretter & mellemretter:
Fiske ballotine
Pocheret hvidfisk m/syltede løg, dild og tang serveres i fiskefumé
Røget Lyssej
Røget Lyssej serveres m/peberrodsfløde, æbler og estragon
Laksen
Rimmet brændt laks m/citron creme, variation af fennikel og brøndkarse
Håndpillede rejer
Håndpillede rejer på toast m/syrnet fløde, agurk, hytteost og dild
Hummersuppe
Hummersuppe serveres m/variation af fisk & skaldyr og pyntet m/dild
Friterede brisler
Friterede kalvebrisler serveres m/dampet sæsongrønt, brændt hvidløg og svampe sky sauce
Marvpibeben
Grillet marv m/syltede løg, purløgs emulsion, feldsalat og tyttebær
Foie gras moussé
Foie gras moussé m/hindbær, hasselnødder, portvins glace og frissesalat
Vagtel
Confiteret vagtel lår og stegt vagtel bryst serveres m/selleri puré og malt
Kammuslinger
Stegte kammuslinger serveres m/spæde salater, friteret persille, hytteost, syrnet fløde og agurk
Tatar
Rørt oksetatar serveres m/spæde salater og friteret kartoffel
3 stk. Pocherede østers
Pocherede østers serveres m/yoghurt is, citrontimian og estragon
Kalve terrine
Sprød kalve terrine serveres m/bær gastrisk, røde salater og sprøde flager
Hovedretter
Fiskeretter
Dagens hvide fisk
Dagens hvide fisk stegt på brød serveres m/variation af gulerod, Pommes Anna, sauce hollandaise og brøndkarse
Indbagt laks
Indbagt laks serveres m/smørdampet grønt, urte salat, Pommes Anna og sauce hollandaise
Stegt pighvar – (tillæg 50,- pax)
Stegt pighvar serveres m/sæsonens grønt, puré, Pommes Anna, blanquette sauce
Dagens fangst
Dagens fangst bagt i filodej serveres m/souffle, smør bagt grønt, grov mos m/urter og hummer sauce
Rødspætte bagt på ben
Rødspætte bagt på ben serveres m/variation af fennikel, citron creme, Pommes Pont Nuef og sauce hollandaise
Skindstegt kulmule
Kulmule serveres m/sauce Nage, dild olie, sprøde grøntsagsflager og spæde urter
Skaldyrsfade og hummer laves efter aftale og dagspriser.
Kødretter
Oksehøjreb u/ben
Rosa stegt højreb serveres m/spæde grøntsager, bagte løg og sprød kartoffel
Helstegt Poussin
Helstegt Poussin serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce
Oksemørbrad
Helstegt oksemørbrad serveres m/stegte løg, pommes Anna, brøndkarse og Bearnaise sauce
Kalvefilet
Rosastegt kalvefilet serveres m/syltede tyttebær, kartoffel pure, spæde grøntsager og rødvins sauce
Lammekrone
Helstegt lammekrone serveres m/grøntsags pot au feu, kartoffel pure og friteret persille
Coq au vin
Unghane serveres m/grøntsags pot au feu, Pommes Anna og brøndkarse
Oste
Osteplanke
3 Franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager
Bagt Mont D ́Or
Bagt Mont D ́Or serveres m/karamelliserede mandler, lyng honning og sprøde flager
Oste fondue
Oste fondue serveres m/charcuterie, garniture, surt, sødt og sprødt
Dessert
Citron tærte
Citron tærte serveres m/saltet karamel, marengs og knas
Tarte tatin
Æbletærte serveres m/cremefraiche, parfait og flødeskum
Profiteroles
Vandbakkelser serveres m/vaniljeis og chokoladesauce
Macaron
Hindbær Macaron serveres m/hindbær sorbet, sprød chokolade og mørk chokolade mousse
Crème brûlée
Vanilje creme med brændt sprød karamel låg, karamelliserede mandler og blåbær
”Gå-hjem” menu
Fransk charcuterie
Forskellige slags franske pølser & oste serveres m/garniture, brød og flager
Fransk løgsuppe
Gratineret løgsuppe serveres m/ristet brød og purløg
Steak sandwich
Toastet brød m/oksemørbrad, tartar sauce, cornichons, spæd salat, Løg lyonnaise og trøffelmayonnaise
Tærte
Grøntsags tærte m/skinke og purløg. Hertil blandet salat og brød
Roulés à la saucisse
3 forskellige slags butterdejsbagte slagter pølser
KONTAKT
ÅBNINGSTIDER
Julens åbningstider:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar.
MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:
KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30
ÅBNINGSTIDER
MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30