MENUKORT

AFTEN

Alle a la carte retter vejer 250-300 gram, og vi anbefaler derfor, at man bestiller min. 2 retter pr. person.
Bestiller man et af Middelfarts ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrs fade, eller er det en af de store saftige bøffer
i modningsskabet, der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.
MAST ANBEFALER skal bestilles til min 2 personer.

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, Sprødt kyllingeskind, Stegt løgblinis, Creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Friteret m/purløgsmayonnaise

28,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Kogt Kongekrabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

STEAK

Oksehøjreb modnet i minimum 30 dage. Alle udskæringer serveres med MAST fritter, årstidens grønt & sauce Bearnaise

Ribeye 300 gr.: 300,- pr. person

Côte de Boeuf 700 gr. (2 personer):  350,- pr. person (uden ben)

MAST Anbefaler

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster

3 retter – 333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 retter – 444,- pr. person
Inkl. vinmenu 719,- pr. person

100kr. A la carte

Croque Madame

Sprød ristet toast, pocheret æg, skinke, ristede svampe, spinat, sort trøffelpure & gruyere

Stegt Kammusling

Variation af vinterkål, frisk mango, sesam, sødlig soya & ingefær

Gratineret blåmuslinger

Blåmuslinger uden skal gratineret m. muslinge

velouté, hytteost, tang & frissé

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger, sprøde MAST fritter, aioli & dild

Gratinerede Prawns

Hvidløg, persille, glaskål, tang, hummermayonnaise & sødlig soya

Tomatrejer

Rejer, salat, variation af tomater, hytteost på toasted brød

200kr. A la carte

Braiseret Lammeskank

Grovmos m/løg & urter, syltet selleri, glaseret grønt & lammesky

Friterede Kalvebrisler

Variation af jordskokker, syltede løg & friterede kapers

MAST tatar (Rørt ved bordet)

Sort peber mayo, rå æggeblomme, sprød kartoffel & salat

Kutterens Fangst

Dagens havfriske fangst, serveret med årstidens grønt, grøn olie & sauce nage

Stegt Foie Gras

Syltede æbler, sød æblekompot, sprød salat & ristede hasselnødder

Fiskesuppe

Legeret fiskesuppe m/syv slags fisk, skaldyr & dild

300kr. A la carte

Meunierestegt Pighvar

Oxyderet skorzonerrødder, råsyltede rødbeder, kartofler & Hollandaise sauce

Tournedos Rossini

Oksemørbrad, stegt Foie Gras, ristet toast, frisk sort trøffel, kartoffel, sæson grønt & trøffel sauce

Flamberet Peberbøf

Oksemørbrad flamberes ved bordet, Pommes Anna, sæson grønt & peber sauce

1/2 Hummer

Dildkogt hummer, salat, croutons, citron & aioli

OST

Ostetallerken

3 slags smagfulde oste m/surt, sødt & sprødt

145,-

DESSERT

Lun brombærtærte

Med vanilje is og syltede brombær
90,-

Choux au Craquelin

Lille knasende og krakeleret vandbakkelse, chokoladecreme, is og bærkompot
90,-

Crème brulée

Vanilje creme, brændt karamel, passionsfrugt sorbet & nøddekrokant
80,-

Crepe Suzette

2 stk flamberede pandekager, appelsin karamel sauce, mandler, frisk appelsin & vanilje is
110,-

French Coffee

Cointreau, kaffe, fløde, brun farin
80,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

Julens åbningstider:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar. 

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30