MENUKORT

FROKOST

11.00 – 16.00

KAVIAR

15 gr. White sturgeon kaviar, sprødt kyllingeskind, stegt løgblinis og cremefraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Friteret m/purløgsmayonnaise

28,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Kogt Kongekrabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

STEAKS

Ribeye 300 gr.
serveres med MAST fritter, årstidens grøntsager og sauce Bearnaise

300,- pr. person

Côte de Boeuf 700 gr. (2 personer)
serveres med MAST fritter, årstidens grøntsager og sauce Bearnaise

350,- pr. person

MAST ANBEFALER

2 retter – 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret ud fra dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle
vores gæster med alle vores livretter (Min. 2 personer)

150,-

Moules Frites

Havfriske blåmuslinger, sprøde MAST fritter, aioli og dild

Salat Nicoise

Grillet tun, spæde salater, porcheret æg, ansjoser og
sødlig soyadressing

Skalrejer

”Pil selv” rejer, salat, citron, aioli og brød

Fiskefrikadeller

3 stk. grovhakkede fiskefrikadeller m/rejer, forårsløg og dild.
Serveres m/salat, tartarsauce og aioli

Brioche Rossini

Braiseret og friteret oksekødsburger m/trøffelmayo, lyonnaise,
syltede rødløg og friterede løgringe

Tilvalg: Foie Gras 50,-      MAST fritter og aioli 25,-

Stjerneskud

Stegt rødspættefilet og rødspætte soufflé
Serveres m/rejer, krebs, asparges flager, rogn,
dild og hummermayo

Tilvalg: Jomfruhummer 50,-     Kaviar 100,-

200,-

Hummerhotdog

Hummerkød, friteret hvidfisk, rejer,
hummermayo og krydderurter

Fish & Chips

Variation af sprød hvidfisk, blæksprutter
og kæmpe rejer i orlydej, MAST fritter, aioli og tartar sauce

Frokost Planken

Tun tartar, dild mayo, syltede æbler og dild
Brioche bolle m/friteret hvidfisk, salat og hummermayo
Croque Madame, pocheret æg og toastet brød
Oksemørbrad, trøffelmayo og kartoffelchips
2 stk. oste, syltede nødder og MAST kiks

Kutterfangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi
– spørg venligst betjeningen

DESSERT

Oste Tallerken

3 slags smagfulde oste m/surt, sødt og sprødt

145,-

Lun brombærtærte

Med vanilje is og syltede brombær

90,-

Choux au Craquelin

Lille knasende og krakeleret vandbakkelse, chokoladecreme,
is og bærkompot

90,-

Crème brulée

Vanilje creme, brændt karamel, passionsfrugt,
sorbet og nøddekrokant

80,-

Crepe Suzette

2 stk flamberede pandekager, vanilje is,
appelsin karamel sauce, mandler og frisk appelsin

110,-

French Coffee

Cointreau, kaffe, fløde og brun farin

80,-

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 11 – 22
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 11 – 22
FREDAG: KL. 11 – 24
LØRDAG: KL. 11 – 24
SØNDAG: KL. 11 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)