Aftenkort fra 17.00 – 21.30
Vi tilbyder hver aften 5 sæsonbestemte serveringer.
5 serveringer 479,-
Alle 5 serveringer kan vælges individuelt
Vi ser frem til at betjene jer!
APRIL MENU
5 SERVERINGER
Grillede grønne asparges m. estragonmayonnaise
& nordsørejer
149,-
Lavbagt hvidfisk m. parmesan & nøddecrust
129,-
Sellericarpaccio m. tahin dressing, saltede nødder & balsamico glace
119,-
Sprængt oksespidsbryst m. glaserede løg, petit kartoffel, spæde forårsgrøntsager & rødvins glace
249,-
Citron tærte m. brændt marengs
109,-
AFTEN MENU
5 serveringer
479,-
Helaftens oplevelse
Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus
898,-
SKALDYRSFAD
(Skal forudbestilles)
Dildkogt 1/2 hummer Jomfruhummer
Østers
Krabbeklør
Blåmuslinger
Røde krebs
Søkogte rejer
Aioli, ramsløgs- & hummermayo
Foccacia brød & smør
698,-
A la carte
Lette retter
Østers – 34,- pr. stk m/citron & urt
m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg
Friteret m/purløgsmayonnaise
Moules meuniere 149,-
Havfriske hvidvinsdampede blåmuslinger
m. julienne af urter & grillet citron
Tilvalg: Grovskåret kartoffel fritter m. aioli 49,-
Gratineret jomfruhummer 198,-
3 halveret jomfruhummere gratineret m. hvidløg,
parmesan ost & persillepesto
Hovedretter
Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. petit kartofler, årstidens garniture & sauce
Ribeye 280-300 gr. 359,-
Pandestegt Ribeye, dagens garniture, grove fritter & luftig bearnaise
Kokkens Fiskeanretning 389,-
Friterede østers m. purløgsmayonnaise
Røget laksesalat m. syltede løg & karse
Marmoreret hvidfisk m. syrnet fløde, dild & rogn
Skalrejer m. aioli & grillet citron
Fiskefrikadeller & hjemmerørt remulade
Gratineret jomfruhummer m. hvidløg, parmesan ost & persillepesto
Fuldend aftenen
Ostetallerken 128,-
3 gode oste m. behørig garniture
Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours
Til vore små gæster
Friteret Hvidfisk 109,-
m. pommes frites, grøntsagsstænger & ketchup
Okseburger 109,-
m. pommes frites, grøntsags stænger & ketchup
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)