Brasserie

Frokost brasseri
11.00 – 16.00

MAST anbefaler

2 retter 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (min. 2 personer).

Østers

29,- pr. stk.

M. citron & salt
M. rødvinsvinaigrette
Friteret m. hvidløgscreme

Skaldyrsfade

498,- pr. person

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dild kogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

Hummer & Kaviar

15g. White Sturgeon kaviar m. løgblinis & cremefraiche
285,-

Halv dildkogt hummer m. salat & aioli
258,-

Hel dildkogt hummer m. salat & aioli
472,-

Dessert

Ostevognen
Smagfulde franske oste m. surt, sødt & sprødt

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler & appelsin

Kakao Mille Feuille
”De 1000 lag” m. hvid chokolademousse, karameliseret honning & blåbær

Tarte Tatin
M. vaniljeis

Creme Bruleé
Vaniljecreme m. brændt karamel & syltede skovbær

Book bord

Bestil bord på Restaurant MAST og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord

150 kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde MAST fritter, aioli & dild

Croque Madame
Sprød toast, pocheret æg, trøffel puré, svampe & Gruyere

Fiskesuppe
Cremet fiskesuppe m. ristet hvidfisk & dild

Rejemad
Hvidløgs stegte kæmperejer, håndpillede nordsø rejer, pocheret æg,
syrnet fløde & grillet citron

Stjerneskud
Røget laks, stegt rødspættefilet og rødspætte soufflé Serveres m. rejer,
flodkrebs, rogn, dild & hummermayo
Tilvalg: Jomfruhummer 50,-

200 kr.

Træplanken
Træplanken består af 5 sæson specialiteter,
sammensat af køkkenet fra dag til dag

Kutterfangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi
– spørg venligst betjeningen

MAST Tatar
Rørt tatar af oksemørbrad m. sort pebermayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: MAST fritter 45,-

250 kr.

Okse Ribeye
MAST fritter, årstidens grønt & sauce bearnaise

Book bord på Restaurant MAST

Bestil bord på Restaurant MAST og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.00 – 22.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 22.00