Nytårsmenu – Take away

Bestil her
Nytårs Vejledning (under udarbejdelse)
Vegetar Nytårs Vejledning (under udarbejdelse)

3 retters
nytårsmenu

Forret:
Hummer bisque m. marmoreret nytårstorsk, urteolie & friskplukkede mikrogrønt

Hovedret:
Stegt oksemørbrad m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace

Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille

Pris pr. person
369,-

Pescetar nytårsmenu

Forret:
Hummer bisque m. marmoreret nytårstorsk, urteolie & friskplukkede mikrogrønt

Hovedret:
Stegt hvidfsk m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace

Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille

Pris pr. person
369,-

Vegetarisk
nytårsmenu

Forret:
Jordskokkesuppe m. marmoreret porrer, urteolie & friskplukkede mikrogrønt

Hovedret:
Stegt rødbede m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace

Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille

Pris pr. person
369,-

Nytårspakke
Luksus

Snacks – 3 retters Nytårsmenu – Natmad

Pris pr. person
549,-

Tilvalg

Snacks 79,-
• Østers au natural m. citron & havsalt
• Sprøde vafler m. laksesalat & urt
• Lune blinis m. rejesalat & urt

Natmad 129,-
• Klassisk Bøf Bourguignon
Rødvins braiseret okse m. vinterrødder, grov kartoffelmos & friskhakket persille
Hertil hjemmelavet surdejs brød & pisket smør.

Vinpakke 799,-
• 1 fl. Bobler
• 1 fl. Hvidvin
• 1 fl. Rødvin
• 1 fl. Dessertvin

Bestil her
Nytårs Vejledning (under udarbejdelse)
Vegetar Nytårs Vejledning (under udarbejdelse)

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)