Nytårsmenu – Take away
3 retters
nytårsmenu
Forret:
Hummer bisque m. marmoreret nytårstorsk, urteolie & friskplukkede mikrogrønt
Hovedret:
Stegt oksemørbrad m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace
Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille
Pris pr. person
369,-
Pescetar nytårsmenu
Forret:
Hummer bisque m. marmoreret nytårstorsk, urteolie & friskplukkede mikrogrønt
Hovedret:
Stegt hvidfsk m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace
Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille
Pris pr. person
369,-
Vegetarisk
nytårsmenu
Forret:
Jordskokkesuppe m. marmoreret porrer, urteolie & friskplukkede mikrogrønt
Hovedret:
Stegt rødbede m. cremede svampe tærte, salt bagte gulerødder, brændte løg & svampeglace
Dessert:
Tempereret chokolade skal m. passionsfrugt-fromage, frysetørret bær, guld lakrids & sød tuille
Pris pr. person
369,-
Nytårspakke
Luksus
Snacks – 3 retters Nytårsmenu – Natmad
Pris pr. person
549,-
Tilvalg
Snacks 79,-
• Østers au natural m. citron & havsalt
• Sprøde vafler m. laksesalat & urt
• Lune blinis m. rejesalat & urt
Natmad 129,-
• Klassisk Bøf Bourguignon
Rødvins braiseret okse m. vinterrødder, grov kartoffelmos & friskhakket persille
Hertil hjemmelavet surdejs brød & pisket smør.
Vinpakke 799,-
• 1 fl. Bobler
• 1 fl. Hvidvin
• 1 fl. Rødvin
• 1 fl. Dessertvin
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)