SELSKABSLOKALER

Selskabslokaler med udsigt
I vores lyse restaurant kan du afholde arrangementer, som fx konfirmationer, bryllupper eller andre af livets store fester. Der kan inviteres op til 150 gæster (vi har 120 pladser indenfor og plads til godt 150 personer ude). Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Lillebæltsbroerne i Middelfart. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. MAST tilbyder også møde og konference faciliteter.

Mad der smager 
På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

Lad os mødes
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Ring på +45 78 70 25 25 eller send en e-mail på info@restaurantmast.dk

Se MAST’s smagfulde festmenu her

KONTAKT

Send en besked

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 22.00

KL. 10 – 22.00

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30

LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30