Selskabs Brunch

Omgivelserne i og omkring MAST er en skøn oase midt i byen.
Her kan I holde brunch i ro og mag, med udsigt over lystbådehavnen og de smukke lillebæltsbroer. Lokalerne kan rumme op til 180 personer.
Vi ser frem til at skabe en festlig dag for både jer og jeres gæster.

Den gode brunch – Alt inklusiv

 • 1 gl. velkomstdrink
 • 7 retters brunch-menu
 • Kaffe/the/juice/vand ad libitum i 3 timer.
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 39,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 369,-

Brunch & Bobler – Alt inklusiv

 • Cava ad libitum i 3 timer
 • 7 retters brunch-menu
 • Kaffe/te/juice/vand + øl & sodavand ad libitum i 3 timer.
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 39,-
 • Der er mulighed for at opgradere fra Cava til Moët Imperial Champagne for en merpris på 189,- pr. person
 • Der er mulighed for at tilkøbe ekstra retter

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 499,-

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 180 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over lystbådehavnen og Lillebælt. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

Mad der smager

På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20 %, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300 kr. i leveringsomkostninger, samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

7 retter

Brunch
Velkomstdrink
Menu tilvalg
Kaffe / te / juice / vand i 3 timer
Øl / sodavand i 3 timer
“Bitter”

229,-
59,-
29,-
89,-
269,-
59,-

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten.
Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

10.00 – 24.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 24.00

Åbningstider mellem jul og nytår

Fra 23.12.2021 til og med 30.12.2021
Lukket

Den 31.12.2021
Åben for nytårs take-away

Fra 01.01.2022 til og med 09.01.2022
Lukket