Buffet
Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person
OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.
Menuen
HAVETS SPISEKAMMER
KRABBESALAT
m/avokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayonnaise & dild
GIN-MARINERET LAKS
m/hollandaise creme & tangchips
TOMATREJER
m/salat, variation af tomater & hytteost på ristet brød
GRATINEREDE REJER
m/hvidløg, emmentaler, hummermayonnaise & sprøde flager
DAGENS FANGST
stegt på ben m/urter & grønolie
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER
m/aioli & urter
DET GRØNNE HJØRNE
ROSMARIN MARINERET HJERTESALAT
m/fennikel, syltede tomater & kerner
TÆRTE
m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning
GLACEREDE RODFRUGTER
m/ristede frø & grønolie
FRANSK KARTOFFELOMELET
m/tomater & krydderurter
POMMES FRITES
m/aioli, hakket timian & estragon
POMMES RISSOLES
m/rosmarin olie & havsalt
KØD, KØD & FUGL
FARSERET UNGHANE
m/svampefars, løvstik & stegte beder
LANGTIDSSTEGT LANDGRIS
m/brændte løgskaller
ROSASTEGT KALVECULOTTE
m/grillet endivie salat & rosmarinolie
BRAISERET LAMMEBOV PÅ BEN
m/stegte hvidløg & rodfrugter
SUIS VIDE TILBEREDT OKSEMØRBRAD
m/ristede svampe
SPRØD FRITTERET OKSE
m/trøffelmayonnaise & soya-sesamolie
DEN SØDE TAND
3 FRANSKE OSTE
m/syltede nødder, kompot og sprøde flager
CRÈME BRÛLÉE
m/vaniljecreme med brændt sprødt karamellåg & bær
BÆRTÆRTE
m/creme fraiche & syltede skovbær
CHOUX AU CRAQUELIN
m/chokoladecreme & bærkompot
GATEAU MARCEL
m/blåbær, frysetørret hindbær & friske urter
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.00 – 22.00
LØRDAG – SØNDAG