Buffet

Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person
OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.

Menuen

HAVETS SPISEKAMMER

KRABBESALAT 
m/avokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayonnaise & dild

GIN-MARINERET LAKS 
m/hollandaise creme & tangchips

TOMATREJER 
m/salat, variation af tomater & hytteost på ristet brød

GRATINEREDE REJER 
m/hvidløg, emmentaler, hummermayonnaise & sprøde flager

DAGENS FANGST
stegt på ben m/urter & grønolie

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER 
m/aioli & urter

DET GRØNNE HJØRNE

ROSMARIN MARINERET HJERTESALAT 
m/fennikel, syltede tomater & kerner

TÆRTE 
m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning

GLACEREDE RODFRUGTER 
m/ristede frø & grønolie

FRANSK KARTOFFELOMELET 
m/tomater & krydderurter

POMMES FRITES 
m/aioli, hakket timian & estragon

POMMES RISSOLES 
m/rosmarin olie & havsalt

KØD, KØD & FUGL

FARSERET UNGHANE 
m/svampefars, løvstik & stegte beder

LANGTIDSSTEGT LANDGRIS 
m/brændte løgskaller

ROSASTEGT KALVECULOTTE 
m/grillet endivie salat & rosmarinolie

BRAISERET LAMMEBOV PÅ BEN 
m/stegte hvidløg & rodfrugter

SUIS VIDE TILBEREDT OKSEMØRBRAD 
m/ristede svampe

SPRØD FRITTERET OKSE 
m/trøffelmayonnaise & soya-sesamolie

DEN SØDE TAND

3 FRANSKE OSTE 
m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

CRÈME BRÛLÉE 
m/vaniljecreme med brændt sprødt karamellåg & bær

BÆRTÆRTE 
m/creme fraiche & syltede skovbær

CHOUX AU CRAQUELIN 
m/chokoladecreme & bærkompot

GATEAU MARCEL 
m/blåbær, frysetørret hindbær & friske urter

Book bord på Restaurant MAST

Bestil bord på Restaurant MAST og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.00 – 22.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 22.00