TERRASSEKORT

MAD KRYDRET MED DEN SMUKKESTE UDSIGT

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, Sprødt kyllingeskind, Stegt løgblinis, Cremefraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Fritteret m/purløgsmayo

28,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, 900,- pr. person Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Kogt Kongekrabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

150kr.

Moules Frites

Havfriske blåmuslinger, Sprøde MAST Fritter, Aioli, Dild

Croque Madame

Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Salat Nicoise

Grillet tun, Spæde salater, Pocheret æg, Ansjoser, Olivenolie

Skalrejer

”Pil selv” rejer, Salat, Citron, Aioli og Brød

Steak Sandwich

Langtidsstegt Oksefilet, Tartar sauce, Toast, Cornichons, Spæde salater, Løg lyonnaise og sort Trøffelmayo

200kr.

MAST Sommer Planke

5 specialiteter valgt på dagen af kokken. Hertil brød og smør

Friteret Hvidfisk

Serveres på ristet brød m/rejer, muslinger og asparges i cremet fiskesauce

Fish & Chips

Variation af sprød fisk i orlydej, MAST fritter, aioli og tartar sauce

MAST tatar

Sort peber mayo, Tørret æggeblomme, MAST Fritter, Aioli, Salat

Okse Ribeye 200 g

m/Hvidløgsstegte bønner, MAST fritter og Smør

Kutterens Fangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi – spørg venligst betjeningen

DESSERT

Crepe Suzette

2 stk Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin

100,-

Tærte m/brombærfromage

Pisket cremefraiche, Dehydreret yoghurt

80,-

Choux au Craquelin

Lille knasende og krakeleret vandbakkelse, Chokoladecreme, Is, Bærkompot

80,-

Macarons

3 forskellige macarons, Dagens creme, Crumle, Urt

80,-

Crème brulée

Vanilje creme, Brændt karamel, Variation af havtorn, Citronmelisse

80,-

Mille Feuilles

Vaniljecreme, Sæsonens frugt, Flager og Knas

80,-

French Coffee

Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin

90,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 11 – 22
FREDAG: KL. 11 – 24
LØRDAG: KL. 11 – 24
SØNDAG: KL. 11 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 11 – 22
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)