Aftenkort fra 17.00 – 21.30
Vi tilbyder hver aften 5 sæsonbestemte serveringer.
5 serveringer 479,-
Alle 5 serveringer kan vælges individuelt
Vi ser frem til at betjene jer!
OKTOBER MENU
Marmoreret hvidfisk
m. citronmarineret blomkål, stegt blomkål, crudité & dildolie
139,-
Røget laks
m. ristet græskar, syltet græskarpuré & saltede græskarkerner
149,-
Cremet kalvetatar
m. urtemayo, kørvel & sprøde chips
179,-
Langtidsstegt kalveryg
m. trøffelsauce, ristede efterårsrødder & pommes rissolles
249,-
Lun sprød æbletærte
m. kanel & crunch.
Hertil rørt vaniljeis, mynte & sirup
109,-
AFTEN MENU
5 serveringer
479,-
Helaftens oplevelse
Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus
898,-
A la carte
Lette retter
Østers – 34,- pr. stk
m/citron & urt
m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg
friteret m/purløgsmayonnaise
Soupe â lóignon 149,-
Fransk Løgsuppe med ostebrød
Escargots à la Bourguignonne 159,-
6 stegte snegle i hvidløgssmør. Serveres med brød
Hovedretter
Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. petit kartofler,
årstidens garniture & sauce
Coq au vin 229,-
Klassisk fransk simreret m. hønsekød, løg,
perleløg tilberedt i rødvin. Serveres med brød
Ribeye 300 gr. 359,-
Grillet okse ribeye m. dagens garniture,
grove fritter & luftig bearnaise
Kokkens Vinteranretning 389,-
Friterede blæksprutteringe m. urtecreme
Tun carpaccio med rogn, parmesanflager & torskecreme med urter og citrus
Fiskefrikadeller & hjemmerørt remoulade
Krebs serveres med aioli
Små vegetariske retter 229,-
Svampepaté med sylt
Chili sin carne m. kartoffel
Dagens suppe
Serveres m. brød
Fuldend aftenen
Creme Brûlée 98,-
m. vaniljeis & crumble
Ostetallerken 128,-
3 gode oste m. behørig garniture
Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours
Til vore små gæster
Friteret Hvidfisk 109,-
m. pommes frites, grøntsagsstænger & ketchup
Lasagne 109,-
m. grøntsagsstænger & ketchup
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)