Aftenkort fra 17.00 – 21.30
Juli Menu
Peberstegt kammusling m. ærtepuré, syltet blomkålscrudité & grøn olie
139,-
Brændte skorzonerødder m. agurk, radise & fermenteret grønsags boullion
119,-
Grill røget torsk m. sorterede bladbeder, rødløg & kærnemælk sauce m. dild olie
149,-
Stegt land kylling m. forårsløg, dampede sommer porrer, spæde gulerødder & hønse velouté
219,-
Koldskåls is m. syltede rabarber & citronmelissesirup
109,-
AFTEN MENU
5 sæsonbestemte serveringer
498,-
Alle 5 serveringer kan vælges individuelt
—
Helaftensoplevelse
Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus
898,-
Masts skaldyrsfad
pr. person 369,-
Muslinger
Skalrejer
Jomfruhummer
Røde krebs
Krabbeklør
Østers au natural
Serveres m. brød
Tilkøb ½ hummer 329,-
Tilkøb af pommes frites m. aioli 49,-
A la carte
Lette retter
Østers – 34,- pr. stk
Friteret østers m. Brandy glace & tomatrelish
Rå østers m. espagnole, purløgsolie & kørvel
Gratineret østers m. æble/timian chutney
Oksetatar 149,-
Håndskåret rørt oksetatar m. sennepsmayo, grøntsagschips & revet,
dehydreret æggeblomme
Bouillabaisse 159,-
Sydfransk fiskesuppe m. grøntsager & smørristet brød
Hovedretter
Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. kartofler a part,
porcheret porre & luftig sennepssauce
m. hakket purløg
Porc aux herbs 229,-
Urtestegt duroc tomahawk m. luftig
bearnaise, frisk bønnesalat & sprøde
pommes frites
Moules marinière 159,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger i
hvidvinssauce m. urter.
Tilkøb af pommes frites m. aioli 49,-
Ribeye 300 gr. 359,-
Stegt okse ribeye m. brændt løg,
karameliseret løgpuré & syltede perleløg.
Serveret m. sprøde pommes frites & luftig
bearnaise
Små vegetariske retter 229,-
Confiteret rødbedetatar m. syltet
bolsjebede, purløgsmayo, pastinakchips & kørvel
Saltbagt selleri m. fermenteret gulerods
pure, syltede bøgehatte, jordskokkechips & karse
Surdejsstegt kejserhat m. fermenteret
hvidløgspuré, purløgsolie, skummende
svampesauce & rød skovsyre
Fuldend aftenen
Ostetallerken 139,-
3 gode oste m. behørig garniture
Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours
Gateau au chocolat 119,-
m. rabarber is
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)