Aftenkort fra 17.00 – 21.30
November menu
Skal vælges af hele bordet
Tomatiseret fiskefumé med fisk, skaldyr,
tomater, selleri og urter
179 ,-
Pocheret rødspættefilet med cremet rejesauce
& dildolie
129,-
Cremet oksetatar med urtemayo, kørvel og
jordskokkechips
149,-
Orangestegt and (uden ben) med
rødvinsglaseret selleri, kartoffelrösti, stegt
rødkål med æbler, svesker & orangesauce
259,-
Lun æbletærte med rørt creme fraiche, knas
& lun farinsauce
119,-
AFTEN MENU
5 sæsonbestemte serveringer
498,-
Alle 5 serveringer kan vælges individuelt
—
Helaftensoplevelse
Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus
898,-
Masts skaldyrsfad
pr. person 398,-
Muslinger
Skalrejer
Jomfruhummer
Røde krebs
Krabbeklør
Østers naturel m. grillet citron
Serveres m. brød
Tilkøb ½ hummer 329,-
Tilkøb af pommes frites m. aioli 49,-
A la carte
Lette retter
Østers 34,- pr. stk
– Friteret østers med ørredrogn & bearnaiseskum
– Østers naturel med grillet citron
– Gratineret østers med tomatrelish
Gambas pil-pil 149,-
Hvidløg- & chilistegte tigerrejer
med persille & frisk chili
Tomatiseret fiskefumé 179,-
Med fisk, skaldyr, tomater, selleri
& urter
Hovedretter
Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. kartofler a part,
dampet porre og stegt forårsløg & fiske fumé m. senneps korn & purløg
Orangestegt and (uden ben) 259,-
Rødvinsglaseret selleri, kartoffelrösti, stegt rødkål med
æbler, svesker & orangesauce
Oksetatar 189,-
Tilkøb af pommes frites m. aioli 49,-
Ribeye 300 gr. 359,-
Stegt okseribeye m. brændt løg,
karamelliseret løgpuré & syltede perleløg.
Serveret m. sprøde pommes frites & luftig
bearnaise
Fuldend aftenen
Chokoladefondant 119,-
med vaniljeis & ristede orange nødder
Crema Catalana 99,-
Vaniljecreme med brændt karamel
& hindbærsorbet
Månedens dessert 119,-
Spørg tjeneren
Ostetallerken 139,-
3 gode oste m. behørig garniture
Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)
