Aftenkort fra 17.00 – 21.30

Vi tilbyder hver aften 5 sæsonbestemte serveringer.

5 serveringer 479,-

 Alle 5 serveringer kan vælges individuelt

Vi ser frem til at betjene jer!

MARTS MENU

Grillet citrus-sild m. løg emulsion, radiser, friterede kapers, sprød tuiles & micro grønt

119,-

Peber-gravad laks m. peberrodsolie, dildsne, hvidvins-syltet fennikel crudité & karse

139,-

Løg Tarte Tatin m. skalotteløgs-gel, estragon sauce, ristede løg & kørvel

129,-

Skindstegt hvidfisk m. stegte gulerødder, selleri puré m. brunet smør, tallerkensmækker & østers Beurre Blanc m. rødbedeolie

239,-

Æbletærte m. rosenvand m. champagne sorbet, hvid chokolade støv, citron crumble & rød skovsyre

109,-

AFTEN 

5 serveringer
479,-

Helaftensoplevelse

Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus

Oplev en Enestående Helaftensoplevelse hos os

Forkæl dig selv med en aften fyldt med gastronomiske oplevelser!
Vores helaftensoplevelse inkluderer en velkomstdrink,
5 udsøgte serveringer, og en tilpasset vinmenu,
der fremhæver smagsoplevelserne i hver ret.
Derudover får du vand, med eller uden brus,
så du kan nyde middagen fuldt ud.
Alt dette til kun 898,-

Giv dig selv en aften at huske – book din plads i dag!

A la carte

Lette retter

Østers – 34,- pr. stk

m/brændt citron
m/rødvinsvins-reduktion ,rødløg & ørredrogn
Friteret m/røget selleripure & syltet bøgehatte

Oksetatar 149,-
Håndskåret, rørt oksetatar m. brændt porre mayo, jordskokkechips og revet, dehydreret æggeblomme

Escargots à la Bourguignonne 159,-
6 stegte snegle i hvidløgssmør. Serveres med brød

Hovedretter

Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. kartofler a part,
bagte beder, ristet persillerod & fiskefumet

Coq au vin 229,-
Klassisk fransk simreret m. hønsekød, løg,
perleløg tilberedt i rødvin. Serveres med brød

Ribeye 300 gr. 359,-
Stegt okse ribeye m. brændt løg, karmeliseret løgpure,
syltet perleløg. Serveret m. grove fritter & luftig bearnaise

Kokkens Forårsanretning 389,-
Reje tatar m. jomfruhummer sauce,
dildolie, jomfruhummer tuiles & dild

Friteret kammusling i sorte tapioka chips
m. blomkålspure, smørsauce med ristede
hasselnødder, kapers & karse

Surdejs-stegt kejserhat m. fermenteret
hvidløgspure, purløgsolie, skummende
svampesauce & rød skovsyre

Små vegetariske retter 229,-
Confiteret rødbede tatar m. syltet
bolsjebede, purløgsmayo & pastinakchips

Saltbagt selleri m. fermenteret gulerods
pure, syltede bøgehatte & jordskokkechips

Fermenterede svampe m. svampesauce,
estragonolie & sprøde croutoner

Fuldend aftenen

Gateau marcel 119,-
m. æbleis

Ostetallerken 128,-
3 gode oste m. behørig garniture

Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours

Til vore små gæster

Friteret Hvidfisk 109,-
m. pommes frites, grøntsagsstænger & ketchup

Ratatouille m. Kyllinge nuggets 109,-
m. brød & ketchup

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)