Aftenkort fra 17.00 – 21.30
Vi tilbyder hver aften 5 sæsonbestemte serveringer.
5 serveringer 479,-
Alle 5 serveringer kan vælges individuelt
Vi ser frem til at betjene jer!
MARTS MENU
Grillet citrus-sild m. løg emulsion, radiser, friterede kapers, sprød tuiles & micro grønt
119,-
Peber-gravad laks m. peberrodsolie, dildsne, hvidvins-syltet fennikel crudité & karse
139,-
Løg Tarte Tatin m. skalotteløgs-gel, estragon sauce, ristede løg & kørvel
129,-
Skindstegt hvidfisk m. stegte gulerødder, selleri puré m. brunet smør, tallerkensmækker & østers Beurre Blanc m. rødbedeolie
239,-
Æbletærte m. rosenvand m. champagne sorbet, hvid chokolade støv, citron crumble & rød skovsyre
109,-
AFTEN
5 serveringer
479,-
—
Helaftensoplevelse
Velkomstdrink
5 serveringer
Inkl. tilpassset vinmenu & vand m/u brus
Oplev en Enestående Helaftensoplevelse hos os
Forkæl dig selv med en aften fyldt med gastronomiske oplevelser!
Vores helaftensoplevelse inkluderer en velkomstdrink,
5 udsøgte serveringer, og en tilpasset vinmenu,
der fremhæver smagsoplevelserne i hver ret.
Derudover får du vand, med eller uden brus,
så du kan nyde middagen fuldt ud.
Alt dette til kun 898,-
Giv dig selv en aften at huske – book din plads i dag!
A la carte
Lette retter
Østers – 34,- pr. stk
m/brændt citron
m/rødvinsvins-reduktion ,rødløg & ørredrogn
Friteret m/røget selleripure & syltet bøgehatte
Oksetatar 149,-
Håndskåret, rørt oksetatar m. brændt porre mayo, jordskokkechips og revet, dehydreret æggeblomme
Escargots à la Bourguignonne 159,-
6 stegte snegle i hvidløgssmør. Serveres med brød
Hovedretter
Dagens fangst 249,-
Dagens friske fangst m. kartofler a part,
bagte beder, ristet persillerod & fiskefumet
Coq au vin 229,-
Klassisk fransk simreret m. hønsekød, løg,
perleløg tilberedt i rødvin. Serveres med brød
Ribeye 300 gr. 359,-
Stegt okse ribeye m. brændt løg, karmeliseret løgpure,
syltet perleløg. Serveret m. grove fritter & luftig bearnaise
Kokkens Forårsanretning 389,-
Reje tatar m. jomfruhummer sauce,
dildolie, jomfruhummer tuiles & dild
Friteret kammusling i sorte tapioka chips
m. blomkålspure, smørsauce med ristede
hasselnødder, kapers & karse
Surdejs-stegt kejserhat m. fermenteret
hvidløgspure, purløgsolie, skummende
svampesauce & rød skovsyre
Små vegetariske retter 229,-
Confiteret rødbede tatar m. syltet
bolsjebede, purløgsmayo & pastinakchips
Saltbagt selleri m. fermenteret gulerods
pure, syltede bøgehatte & jordskokkechips
Fermenterede svampe m. svampesauce,
estragonolie & sprøde croutoner
Fuldend aftenen
Gateau marcel 119,-
m. æbleis
Ostetallerken 128,-
3 gode oste m. behørig garniture
Petit fours 79,-
3 slags søde petit fours
Til vore små gæster
Friteret Hvidfisk 109,-
m. pommes frites, grøntsagsstænger & ketchup
Ratatouille m. Kyllinge nuggets 109,-
m. brød & ketchup
Åbningstider
MANDAG – SØNDAG
12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)