Selskabslokaler

Selskabslokaler med udsigt

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du afholde arrangementer, som fx konfirmationer, bryllupper eller andre af livets store fester. Der kan inviteres op til 80 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Lillebæltsbroerne i Middelfart. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. MAST tilbyder også møde og konference faciliteter.

Mad der smager

På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

Lad os mødes

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Ring på +45 78 70 25 25 eller send en e-mail på info@restaurantmast.dk

Se MAST’s smagfulde festmenu her

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Kontakt os nu

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)