Traktement/Begravelse

Omgivelserne i og omkring MAST er en skøn oase midt i byen, her kan I afholde traktement i ro og mag, med udsigt over lystbådehavnen og de smukke lillebæltsbroer. Lokalerne kan rumme fra 20 til 180 personer.

Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig dag for jer og jeres gæster.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2022

Kaffebordet

 • 1 stk. hjemmebagt bolle m. smør/pålæg
 • Dagens kage
 • Kaffe/the ad libitum
 • Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
  Serveres på fade ved bordet 

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 249,-

Frokostsammenkomst

 • 3 stk. uspecificeret smørrebrød
 • Kaffe/the ad libitum
 • Dagens kage
 • Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
  Serveres på fade ved bordet 

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 319,-

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 180 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over lystbådehavnen og Lillebælt. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

Mad der smager

På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 15 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45,- Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering af mad ud af huset, tillægges 500,- i leveringsomkostninger ved kørsel over 10 km, samt 1000,- i depositum for porcelæn og service. Service skal være rengjort og tilbageleveret senest 3 dage efter afholdt arrangement. Afhentning af service på leveringsadressen koster 500,-
Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

Priser pr. person

Én bolle m. smør og pålæg
Pølse og ostebord
3 stk. uspecificeret smørrebrød
Småkager
Kaffe/the ad libitum
3 slags sødt
Flaske øl pr. stk.
Flaske sodavand pr. stk.
Dagens kage
Leje af eget lokale

169,-
229,-
229,-
59,-
69,-
59,-
39,-
39,-
59,-
2500,-  

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 10 km fra restauranten.

Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRCs standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se DRCs hjemmeside www.d-r-c.dk

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)