Om Restaurant MAST

Fest med fantastisk udsigt

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet, dele gode madoplevelser og altid leve op til gæsternes forventninger. Placeringen og lokalerne er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

Vi har 120 pladser indenfor og plads til 150 personer udenfor.

Hvem er vi?

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant MartinoRestaurant AnkerDen Lille Kro, Restaurant Norr i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Navnet er Mast

MAST er en franskinspireret restaurant, som har den sublime beliggenhed på Kulturøen i Middelfart – med den mest betagende udsigt over Lillebælt. Her er fiskene friskfanget, og udsigten fås ikke bedre.

Denne perle, med den sydlandske stemning er placeret få minutters gang fra Middelfarts pulserende byliv. Med havudsigten er dette spisested et ideelt pusterum, hvor bølgerne kan nydes og de prægtige skibe iagttages. Nyd et måltid mad, imens du nyder en bid af Frankrig.

Konceptet er fransk, men vi stritter ikke med lillefingeren, og vi er ligeglade med, om du udtaler vinen forkert – det vigtigste for os er den gode madoplevelse.

Hvad tilbyder vi?

Brasseriet serverer friske skaldyr, moules frites og andre delikatesser. Men bare rolig – menukortet består også af store skabsmodnede bøffer, foie gras og franske desserter.

Vi tror på at vi ”måske” har Middelfarts bedste fiske- og skaldyrsfade, som er et overflødighedshorn af jomfruhummer, østers, blåmuslinger, krabbekløer, røde flodkrebs, søkogte skalrejer og hummer – det er endda muligt at tilkøbe delikat kaviar.

Hver dag tilbyder vi en særlig sammensat menu, som består af årstidens spisekammer og friske fangster. Hos os er produktkvaliteten vigtig, da vi ønske at servere gode og friske råvarer for vores gæster.

I weekenden serverer vi den lækreste brunch, som du selv sammensætter. Vælg f.eks. en økologisk smørcrossaint, koldrøget laks og skovbærkompot med mascarpone, og nyd det hele med havudsigt og franske fornemmelser.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Kontakt os nu

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

10.00 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 23.00