Om Restaurant MAST

Fest med fantastisk udsigt

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet, dele gode madoplevelser og altid leve op til gæsternes forventninger. Placeringen og lokalerne er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

Vi har 120 pladser indenfor og plads til 150 personer udenfor.

Hvem er vi?

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant MartinoRestaurant AnkerDen Lille Kro, Restaurant Norr i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Navnet er Mast

MAST er en franskinspireret restaurant, som har den sublime beliggenhed på Kulturøen i Middelfart – med den mest betagende udsigt over Lillebælt. Her er fiskene friskfanget, og udsigten fås ikke bedre.

Denne perle, med den sydlandske stemning er placeret få minutters gang fra Middelfarts pulserende byliv. Med havudsigten er dette spisested et ideelt pusterum, hvor bølgerne kan nydes og de prægtige skibe iagttages. Nyd et måltid mad, imens du nyder en bid af sæsonens bedste råvarer.

Konceptet er fransk-inspirerert, men vi stritter ikke med lillefingeren, og vi er ligeglade med, om du udtaler vinen forkert – det vigtigste for os er den gode madoplevelse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Kontakt os nu

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00

Julens åbningstider

Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023

Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december 2023

Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på ANKER

Vi holder lukket 1. januar 2024