Reception

Her kan i fejre jeres reception med udsigt over smukke Lillebælt og de to broer. Lokalerne kan rumme fra 20 til 80 personer.
Vi glæder os til at skabe en festlig og mindeværdig dag for både dig og dine gæster.

Lokalerne kan rumme fra 20 til 80 personer. Vi ser frem til at skabe en festlig dag for alle.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

Receptionsmenu

  • Sammensæt 6 smagfulde livretter efter eget valg
  • Tilvalg af ekstra ret: 39,- pr. kuvert.
  • Drikkevarer afregnes efter forbrug

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 259,-

Vores gæsters favorit sammensætning:

Mini smørcroissant m. salttørret skinke, soltørret tomat & oliven
Vol au vent m. lakserilette, lakserogn & syltede løgskaller
Friteret hvidfisk m. sauce tartare & løgkarse
Tigerrejer m. aioli, lime & koriander
Slider m. langtidsstegt landgris, svampe, brune løg & karse
Rosastegt kalveryg m. pommes rösti & sort trøffel creme

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 180 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over lystbådehavnen og Lillebælt. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

Mad der smager

På MAST tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20 %, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300 kr. i leveringsomkostninger samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

4 timer

Receptionsmenu
Tilvalg
Velkomstdrinks
Kaffe / te ad libitum
Sødt
Cognac / likør
Blødbar pr. time: (min. 3 timer)
Hårdbar pr. time: (min. 3 timer)

259,-
39,-
79,-
69,-
49,-
59,-
129,-
149,-

 

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 20 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten.

Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

Book bord på Restaurant Mast

Bestil bord på Restaurant Mast og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – SØNDAG

12.00 – 23.00
(Køkkenet 21.30)